Vlada TK donijela je Odluku o davanju saglasnosti za prijem u radni odnos jednog državnog službenika i pet namještenika.

Riječ je o radnim mjestima u okviru nadležnosti MUP-a TK.
Tako će u narednom periodu biti imenovani novi uposlenici na mjestima načelnika Sektora za materijalno-finansijske i opće poslove u MUP TK-a - (rukovodeći državni službenik sa posebnim ovlaštenjima i odgovornostima, višeg referenta za poslove pisarnice - kurir u MUP TK-a-namještenik, višeg referenta za provođenje propisa o bezbjednosti saobraćaja na putevima u Odjeljenju za administraciju Gračanica i Doboj Istok  2 izvršioca namještenika, višeg referenta za provođenje propisa o putnim ispravama u Odjeljenju za administraciju Kladanj-namještenik i šefa pisarnice u Odjeljenju za administraciju Kalesija-namještenik .
Obrazloženo je da se potreba za prijem u radni odnos novih uposlenika ukazala se nakon sticanja prava na penziju i smrtnih slučajeva prethodnih uposlenika.

Tuzlainfo.ba

VAŽNO: Konkursi i oglasi objavljeni na ovom web portalu su preuzeti iz sredstava javnog informisanja i sa drugih web portala sa jasno navedenim izvorom. Prenoseći informacije o konkursima, natječajima i oglasima ovaj web portal ni na koji način ne preuzima odgovornost za njihov sadrzaj ili realizaciju.

Oznake: ,
This is the most recent post.
Stariji postovi

Author Name

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.